Contact

Bij Sticker XL helpen we je graag snel, daarom kun je op vele mogelijkheden in contact komen met ons. Voor alle dringende vragen raden wij je aan één van de bovenstaande opties te kiezen, op deze manier kunnen wij je zo spoedig mogelijk te woord staan.

Raadpleeg onze uitgebreide lijst met veelgestelde vragen, want jouw vraag kan er al tussen staan!
We hebben ons best gedaan om alle belangrijke informatie op te nemen om je te helpen.

Wil je liever een uitgebreid bericht aan ons sturen?
Vul dan ons contactformulier in. Wij komen hier zo snel mogelijk op terug.

Veelgestelde vragen

Als je voor 16:00 uur bestelt, streven we ernaar om je stickers dezelfde dag nog te verzenden. Je kunt je bestelling morgen al in huis hebben.

Ja, je kunt je eigen ontwerp uploaden of een nieuwe maken via onze ontwerptool. Volg eenvoudig de instructies om je gepersonaliseerde sticker te creëren.

We accepteren verschillende betaalmethoden, waaronder iDeal, Paypal, creditcards en meer. Alle betalingen worden veilig verwerkt.

Absoluut. We nemen de privacy en veiligheid van je gegevens serieus. Jouw informatie wordt veilig en vertrouwelijk behandeld.

Veel van onze producten worden op maat gemaakt, wat betekent dat ze niet in aanmerking komen voor het retourrecht. We begrijpen echter dat situaties kunnen variëren en we willen graag ondersteunen, daarom nodigen we je uit om je klacht schriftelijk in te dienen via e-mail bij onze klantenservice. Vergeet niet je bestelnummer te vermelden. We zullen snel reageren om je te helpen en een passende oplossing te vinden.

Als je je registreert kun je op een later tijdstip altijd zien wat je hebt besteld en gemakkelijk een herhalingsorder plaatsen. Daarnaast kun je je eigen gegevens veranderen. Wil je bij ons op rekening betalen, dan moet je je ook registeren.

Je stickers worden verzonden in een envelop of, indien nodig, in een doosje via onze zakelijke partner DPD Group voor snelle bezorging.

Jouw tevredenheid is onze prioriteit. Neem contact met ons op en we zullen ons best doen om eventuele problemen op te lossen.

Wij werken met de hoogste kwaliteit monomeer printvinyl, dit in combinatie met onze dagelijkse prijs check van de actuele markt krijg je zonder twijfel de beste prijs-kwaliteitverhouding mogelijk.

Onze stickers hebben een levensduur van maar liefst 3 jaar, dankzij het hoogwaardige materiaal dat we gebruiken.

Ja, dat kan. Onze stickers hebben een stevige lijmlaag maar zijn met een beetje moeite te verwijderen. 

Ja, wel gelden er een aantal voorwaarden.
Je moet geregistreerd zijn als klant. Ook moet je de eerste drie bestellingen op een andere manier hebben betaald. Op de pagina Betaalmethoden kun je zien welke betalingsmogelijkheden wij hebben.

Op het moment dat uw bestelling geplaatst is worden de stickers in productie genomen. Vanaf dat moment is het niet meer mogelijk om iets te wijzigen. Mochten we nog niet gestart zijn, dan is wijzigen uiteraard mogelijk. 

Staat hetgeen je zoekt niet op onze website. Neem contact met ons op, wij helpen je graag persoonlijk verder!

Contactformulier