Ons verhaal

Sticker xl is opgericht in 2018 met het doel om zowel bedrijven als particulier te voorzien van goede kwaliteit stickers op een gemakkelijke en betaalbare manier. Ons team streeft er al jaren naar bestellingen met perfectie te verwerken zodat deze razendsnel opgeplakt kunnen worden.

Niet alleen besteden wij onze tijd aan het verwerken van uw stickers, ook zorgen we dat u snel geholpen kan worden door onze klantenservice. Zij helpen je met alle liefde door onze website en zoeken met je mee naar de perfecte sticker, ook geven ze antwoord op al je vragen.

Top kwaliteit

Bij Sticker xl zeggen we niet voor niks “Top kwaliteit stickers“, want dat zijn het ook! Onze monomeer printvinyl is van top kwaliteit, deze stevige folie heeft een prachtige glans laag met een levensduur van maar liefst 3 jaar! 

Je stickers worden geproduceerd met professioneel apparatuur, vervolgens worden deze verwerkt door vakkundig personeel die zorgen dat je stickers foutloos klaar gemaakt worden. Deze worden netjes verpakt en opgestuurd.

Razendsnel in huis

Zodra je bestelling is geplaatst wordt deze in behandeling genomen door ons vakbekwame personeel. Zij doen hun uiterste best om je stickers dezelfde dag nog te verzenden. Je zult altijd op de hoogte gehouden worden van de status van je bestelling door middel van e-mail notificaties.

Je stickers worden verzonden in een envelop, deze wordt dus zoals elke andere brief de dag na verzending door je brievenbus gegooid. Indien je stickers niet in een envelop passen worden deze geleverd door onze zakelijk partner DPD group, daarom kun je rekenen op snelle bezorgtijden.

Goed voor groen

Onze bestellingen worden zo veel mogelijk gecombineerd, dit betekent dat je een stickervel deelt met een andere bestelling die na het printen los gesneden worden, zo betaald u nooit voor eventueel restmateriaal. Dat is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor Moeder Natuur!

Bij grote oplages worden je stickers uiteraard goedkoper, dit scheelt ons en onze machines namelijk best wat werk. Toch leveren wij ook stickers per stuk, want niet iedereen heeft een grote oplage nodig. Zo houden we iedereen tevreden en dan zijn wij dat ook.